Wat je aandacht geeft groeit

Groei

En zo is het. Dat geldt in elk geval voor Expeditie Flow. Het liefst zouden we zo snel mogelijk de wereld rondreizen en iedereen meenemen die op zoek is naar zichzelf. Je simpelweg laten verwonderen door de schoonheid van de wereld, je te laten inspireren door lachende mensen die het vele malen moeilijker hebben dan wij en de stiltes te vinden om te luisteren naar je gedachten.

Groei door geduld en aandacht

Dat willen we allemaal en dat gaan we ook zeker doen. Maar zoals bij alles wat groeit, begint het eerst met het zaadje. En om dat zaadje te laten ontkiemen, hebben we goede grond nodig, die weer op de juiste manier moet worden bewerkt. Daar zijn we druk mee geweest. De zaadjes zitten inmiddels in de grond en beetje bij beetje laten we de druppels vloeien om de zaadjes te laten groeien. Het vergt tijd, dus geduld en ondertussen een behoorlijke dosis aandacht. Groei laat zich weliswaar niet altijd leiden. Zeker niet door de mens. We kunnen zelf wel hele fijne omstandigheden creëren om fijn en veilig te groeien.

Van dagtrip tot verre reizen

Inmiddels is het lente en zijn we overgeschakeld naar de zomertijd. Hopelijk geeft de zon ons extra energie om een boost te geven aan onze mooie dromen en fijne ideeën. Wie weet groeien we dan net iets sneller. Al moet het groeien, zoals het groeien wilt. We laten ons leiden door wat de natuur ons geeft. Misschien beginnen we wel met korte dag- of weekendtrips om te groeien naar de verre bestemmingen die evenzo goed kunnen inspireren. Waar we ook gaan, hoe lang ook en met wie… Het is altijd een expeditie op zich. Een reis naar jezelf.

Groei met ons mee, blijf op de hoogte

Reis je mee met onze groei? We houden je in elk geval graag op de hoogte. Volg ons daarom via de diverse social media of schrijf je hier rechts op de pagina in voor onze nieuwsbrief. Graag tot snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *