Inspiratie- en wandelexpeditie Kroondomein

Inspiratie- en wandelexpeditie - WieselsebosHet plaatje hierboven typeert hoe we ons soms voelen in het leven. Je staat op een kruispunt en je weet even helemaal niet welke richting je op wilt met je leven. Je staat momenteel stil. Tegelijkertijd baal je van het gevoel dat je geen meter verder komt. Ondertussen zijn er ook mensen die – terwijl jij stilstaat – razendsnel door denderen. Ze gaan volledig aan alle signalen voorbij. Het enige wat hen drastisch tot stilstand brengt, is plots die meedogenloze muur. AU…!!

Hoe zou het zijn als je wist welke weg je moest gaan. Of als je weet wanneer je moet afremmen om juist op tijd stil te staan en alles te kunnen overzien.

Wat is jouw bestemming en welke route kies jij?

Inspiratie- en wandelexpeditie

Op zondag 15 mei organiseert Expeditie Flow een inspiratie- en wandelexpeditie in het Wieselsche Bosch, onderdeel van Kroondomein Het Loo. Ik, Randy Gasper, neem je dan graag vanaf dit kruispunt mee door dit schitterende stukje Veluwe. Ik laat je op geheel eigen wijze ervaren hoe de omgeving waar we te gast zijn ons kan inspireren en antwoord kan geven op tal van vragen. We laten onze zintuigen prikkelen, we gaan de natuur écht ontmoeten. We pakken momenten van stilte en benutten juist het samenzijn door met elkaar te praten. Onderweg vertel ik meer over de omgeving, drinken we gezellig een kop thee en happen we in heerlijk gezonde koek. Aan het einde van de circa 2 uur durende wandeling verlaten we het bos met frisse moed, nieuwe inspiratie en hopelijk interessante inzichten met betrekking tot jouw koers en jouw bestemming.

Het wordt sowieso een hele bijzondere ontmoeting.

Inspiratie- en wandelexpeditie - WieselsebosWat en hoe?

Wat: Inspiratie- en wandelexpeditie
Waar: Wieselsche Bosch
Wanneer: zondag 15 mei 2016
Hoe laat: 10.00 tot 12.00 uur
Kosten: € 12,50 (ter plaatse contant te voldoen)
Inschrijven: via onderstaand formulier
Max. aantal deelnemers: 12 (geen minimum)

Inschrijven

Schrijf je graag in via onderstaand formulier. Bij “bericht” kan je wellicht nog je 06 achterlaten en eventueel iets toevoegen aan je aanmelding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *