Nieuwsbrief verzonden! Niet ontvangen? Meld je aan of lees hem online!

Nieuwsbrief - Goede voornemens, nieuwe doelen 2018 - verandering

Hoewel ik op social media redelijk actief ben, is de nieuwsbrief er de laatste tijd een beetje bij ingeschoten. Zonde, want ik heb genoeg met je te delen. Daarom heb ik de trouwe volgers onlangs weer eentje verstuurd.

Heb jij je niet ingeschreven voor mijn nieuwsbrief doe dat dan alsnog. Via deze pagina kun je je hiervoor aanmelden.

Aanmelden - Natuurwandelingen

 

 

Dosis inspiratie en goede moed direct in jouw inbox

Een goede reden om dit te doen is om jezelf af en toe wat frisse inspiratie of herkenbare verhalen cadeau te doen. Gewoon even lekker lezen over het leven. Mijn leven weliswaar, maar vaak met een zekere reflectie naar het leven van jou. Zodat je daarna weer geïnspireerd en met zingeving je dag door kunt komen.

Alsnog de nieuwsbrief lezen?

En wil je hem écht nog lezen? Via deze link kun je mijn meest recente nieuwsbrief online lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *