Wandelexpeditie: natuurwandeling Zomerpracht

Wandelexpeditie: natuurwandeling ZomerprachtDe lente is in volle gang. Het is de fase waarin alles in de natuur bloeit en groeit om vervolgens tot rijping te komen in de zomer die volgt.

Expeditie Flow & De Natuurcoach organiseren een natuurwandeling die helemaal in het teken staat van de overgang van lente naar zomer. De maand mei is een maand waarin veel dingen veranderen; zowel in de natuur als in je dagelijkse leven. Hoe gaat de natuur om met die veranderingen? En, hoe ga jij daarmee om?

Graag nemen we je mee op expeditie waarin we je in verbinding brengen met de natuur. In een mooie inspirerende omgeving gaan we met een kleine groep (max. 10 personen) op zoek naar antwoorden op die vragen. 

Wandelexpeditie: natuurwandeling Zomerpracht

  • Wanneer: zaterdag 3 juni 2017
  • Tijd: 10.00 – 12.30 uur
  • Locatie: Hoog Soeren
  • Kosten: € 15,- incl. thee/koffie en iets lekkers

Meld je hieronder aan. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een bevestiging.

______________________________________________________________________________________

Over Expeditie Flow

Ik ben Randy Gasper, initiatiefnemer van het duurzame lifestyleblog Expeditie Flow. Mijn lifestyleblog gaat over pure mensen, eerlijke producten, gezonde voeding, inspirerende reizen, bewust- en welzijn en meer. Ik ben continu op zoek naar de flow die ons brengt naar geluk, gezondheid en een duurzame toekomst.  Via mijn lifestyleblog deel ik al mijn verhalen en ervaringen die ontstaan tijdens mijn eigen zoektocht naar een meer duurzame lifestyle. Zo laten ik je zien hoe ik stap voor stap mijn leven verduurzaam en hoop ik jou hiermee te inspireren.

Over De Natuurcoach

De natuurwandeling Zomerpracht organiseer ik samen met Rachel Gasper-Rothengatter. Vanuit haar vakgebied ondersteunt ze organisaties breed. Daarbij heet ze gemerkt dat er steeds vaker behoefte is aan individuele coaching als het gaat om meer geluk, zelfvertrouwen en persoonlijke effectiviteit. De werkvloer is niet altijd de ideale omgeving om die coaching te geven. Daarom geeft ze haar coaching buiten in de natuur. Haar coaching is gebaseerd op de Stoïcijnse filosofie.

Een leuk weetje: de Stoa is een filosofische school die in Griekeland ontstond. De stichter van deze school (Zeno van Krition) gaf al wandelend les.

Wandelexpeditie: natuurwandeling Zomerpracht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *