5-daagse yoga, meditatie en coachingsexpeditie naar Zweden

Yoga en Persoonlijke Ontwikkeling - Expeditie Flow

 Wil jij...

 • minder geleefd worden door de waan van alle dag?
 • meer rust in  je dagelijks leven?
 • meer energie hebben na een lange werkdag?
 • betere relaties en balans zowel zakelijk als privé?
 • inzicht in wat jou weghoudt van de bovenstaande punten?

Ga dan mee op onze expeditie. Omdat we jou aanspreken op fysiek, mentaal en emotioneel niveau geef je jezelf een volledige reset cadeau met deze reis!

Yoga & Meditatie aan een Zweeds meer

Beeld je dit even in. Je ontwaakt in de stilte van de Zweedse bossen. Een yogasessie aan het meer wacht op je. De dagen vullen zich verder met natuurwandelingen, inspiratiemomenten, spelelementen en coaching. Je vrije momenten vul je met datgene waar jij op dat moment even zin in hebt. Tussendoor eet je gezond en lekker (vegan). Hier is rust… en tijd voor jou.

Persoonlijke ontwikkeling

Tijdens deze expeditie staat persoonlijke ontwikkeling centraal. Je deelt, reflecteert en ontvangt. De kleine groep, de professionele begeleiding en de plek waar je bent, bieden je comfort, rust, inzichten en vertrouwen. Deze retreat in Zweden gunt je de tijd om tot jezelf en bij jezelf te komen. Jezelf aandacht te geven en vragen te stellen.

Yoga en Persoonlijke Ontwikkeling - Expeditie Flow
Yoga en Persoonlijke Ontwikkeling - Expeditie Flow
Yoga en Persoonlijke Ontwikkeling - Expeditie Flow

Wat kan je verwachten?

Het programma van deze 5-daagse expeditie start op maandagmiddag 21 mei 2018 en eindigt vrijdagmiddag 25 mei 2018. 

 • 2x per dag yoga en/of meditatie
 • 2 gezamenlijke workshops over hoe jij vorm kan geven aan jouw persoonlijke verlangen
 • begeleide natuurwandelingen
 • minimaal 1 persoonlijke individuele coachingsessie
 • alle maaltijden en dranken
 • heel veel me-time

Coaching

De yoga- en meditatielessen, workshops, natuurwandelingen en coachingsessies worden verzorgd door de professionele en bezielende leiding van Yvette Storer (Bare) en Rachel Gasper-Rothengatter (Zuiver Persoonlijk). Beide begeleiders hebben een HRM-achtergrond. 

Beide coaches bieden je allerlei momenten en inzichten aan de hand van hun coaching-methodiek (NLP, systemisch werken, yoga vinyasa, flowspel, natuurwandelingen) die je helpen bij jouw persoonlijke ontwikkeling. Zowel privé, als op de werkvloer. Deze expeditie is dus niet alleen goed voor jezelf, maar ook goed voor alles wat invloed heeft op je dagelijks bestaan. 

Wat heb je geleerd als je thuiskomt?

Je komt thuis met een YES-gevoel. "Yes, ik weet wat ik moet doen, ik weet wat ik kan en ik durf vooral op mezelf te vertrouwen!" Een gevoel dat je vanuit je diepste kern jouw wereld aankan. Of het vertrouwen hebt ge- of hervonden om een nieuwe koers in te zetten die veel beter past bij wie jij bent. 

Aan de hand van de workshops en coachingsessies zul je contact leggen met je diepste gevoelens en verlangens en leer je deze te vertalen naar persoonlijke inzichten. Die inzichten heb je nodig om o.a. jouw talenten en passie te ontdekken, geconditioneerde patronen te doorbreken of juist kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen om jouw potentieel optimaal te benutten en persoonlijke (levens)doelstellingen te bereiken. Je gaat stoppen met overleven. Je gaat leren leven!

De accommodatie

We verblijven in het Zweedse dorpje Ör, gelegen aan het Helgasjönmeer. Het meer wordt omgeven door een prachtig heuvelachtig bosgebied. Aan het meer, midden in het bos liggen onze verblijven. Een kiezelpad leidt ons ernaartoe. Eenmaal daar zijn we te gast bij een echt Zweeds natuurgezin. Zij hebben voor deze reis twee van hun huizen beschikbaar gesteld. We hebben vanaf deze locatie een prachtig zicht op het meer en het bos. Bijna sprookjesachtig en toch onze realiteit. Tijdens onze retreat in Zweden is deze plek vijf dagen ons ‘thuis’.

Yoga en Persoonlijke Ontwikkeling - Expeditie Flow
Yoga en Persoonlijke Ontwikkeling - Expeditie Flow

Prijs

Omdat we voor het eerst een expeditie organiseren naar deze bijzonder inspirerende omgeving en in deze teamsamenstelling, hebben we een mooie introductieprijs: € 775,- p.p.

Bij de prijs is inbegrepen:

 • 5 dagen, 4 nachten verblijf in prachtig Zweden
 • Alle yoga- en meditatielessen (yogamatten aanwezig)
 • Alle workshops gericht op persoonlijke ontwikkeling
 • De (avontuurlijke) natuurwandelingen
 • Ontbijt, lunch, diner
 • Diner incl. op/aan het meer
 • Onbeperkt koffie, thee, sappen en fruit
 • Bedlinnen en badhanddoeken
 • Transfers luchthaven Småland Växjö Airport naar accommodatie en v.v. of transfer treinstation Alvesta naar accommodatie en v.v.

De prijs is exclusief

Vlucht (en evt. treinreis Kopenhagen-Alvesta v.v.), reis- en annuleringskosten (verplicht) en boekingskosten € 15,- p.p.

Het verblijf is verdeeld over 2-persoonskamers en is altijd op indeling. Elke accommodatie heeft een eigen badkamer met douche en toilet.

Hoe kom ik in Zweden?

Zowel KLM en RyanAir vliegen rechtstreek naar Växjö op de dagen dat onze workshop beginnen en eindigen. KLM vliegt rechtstreeks vanaf Amsterdam naar Växjö. En wel op:

 • Maandag 21 mei: vertrek Amsterdam om 12.00 uur - aankomst Växjö om 13.35 uur
 • Vrijdag 25 mei: vertrek Växjö om 14.05 - aankomst in Amsterdam om 15.50 uur

Indicatietarief (op 28/1): € 155,- per persoon/retour. Let op de specifieke bagageregelingen!

Met RyanAir is dat als volgt:

 • Maandag 21 mei: vertrek Düsseldorf Weeze om 13.40 uur - aankomst Växjö om 15.15 uur
 • Vrijdag 25 mei: vertrek Växjö om 17.10 - aankomst in Düsseldorf Weeze om 18.50 uur

Indicatietarief (op 28/1): € 155,- per persoon/retour. Let op de specifieke bagageregelingen!

(Vluchtdata- en tijden, prijzen enz. zijn onder voorbehoud van typefouten en/of wijzigingen. Expeditie Flow is niet verantwoordelijk voor de vlucht en vluchtinformatie)

Reserveren

Om de volle aandacht te geven aan iedere deelnemer van deze expeditie, hebben we ‘slechts’ vijf plaatsen beschikbaar. Wil je deze reis reserveren, vul dan het onderstaande formulier in. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Partners

De expeditie is mede tot stand gekomen onder de bezielende leiding van Yvette Storer (Bare.nu) en Rachel Gasper-Rothengatter (De Natuurcoach).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *