Zondag 25 juni – Midzomer Wandeling: de vruchtbare periode

Ooit was er een tijd dat men geloofde dat planten rond de periode van de zonnewende – midzomer, tijdens de kortste nacht – een extra geneeskrachtige en magische werking hadden op de mensen. Door het christendom werd deze gedachte verguisd, door anderen (met name in Scandinavische landen) hoopvol aanbeden.

Midzomer Wandeling

Waar je zelf ook in gelooft; de periode van lente naar zomer is een van de meest vruchtbare periodes van het jaar. De periode om vol aandacht te geven aan de vruchten die – in jouw groei en ontwikkeling – het meest vruchtbaar zijn:

  • Welke zaden hebben zich bij jou ontpopt tot potentiële vruchtbare ideeën?
  • Wat zeggen die ideeën over jou?
  • Wat ga je met die ideeën doen?
  • En hoe pak je dat dan aan?

Tijdens de Midzomer Wandeling die ik op zondag 25 juni van 10.00 tot 12.00 uur organiseer gaan we dieper in op die en andere vragen tijdens een interactieve groepswandeling. Dat doen we in de bossen van Kootwijkerveen.

De natuur geeft ons zo veel. Het helpt je om te gronden, het contact met jezelf te vinden en je vandaar weer te verbinden met de ander en het grotere geheel. Dat leidt ook naar interessante antwoorden op bovengenoemde en andere vragen die je jezelf stelt. Tijdens deze groepswandeling begeleid ik je zowel in stilte als in gesprek. Het gesprek voer je met mij, met jezelf en met de andere deelnemers. Ik creëer een kleine veilige groep van maximaal 10 personen in een mooie en rustige omgeving, zodat je met je medewandelaars en de natuur bezig kunt gaan met bovengenoemde vragen en vragen die je zelf hebt. Onderweg zorg ik voor thee met wat lekkers.

Kosten en aanmelden

De wandeling is op zondag 25 maart 2023 van 10:00 tot 12.00 uur. We zullen wandelen in het – vind ik – magische Wieselsche Bos, zo op de grens tussen Apeldoorn en Wenum Wiesel. Kosten voor deelname is € 15,-. Dit kun je bij aanvang van de wandeling contact betalen of vooraf per Tikkie. In dat laatste geval, vermeld dan bij het aanmelden je telefoonnummer op het aanmeldformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *